Cuma, Mart 29, 2024

Bomba: NZXT Anakart Üretmeye Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şuanda ne başlığı ne de konuyu yanlış okuyorsunuz. NZXT tarafından yapılan açıklamaya göre firma N7 Z370 serisi anakart modelini duyurdu. Diğer anakart serileri ile kıyaslandığında benzersiz özelliklere, estetiğe ve tasarıma sahip olan model, 299 dolar fiyat etiketi ile piyasaya sunuldu.

NZXT Anakartları Nasıl Olacak ?

Birazdan aşağıdaki video da yeni NZXT anakart modelinin detaylarını göreceksiniz. Bu anakart kullanıcıların istediği gibi değiştirilebilen full metal kapaklar ile özelleştirme imkanı sunuyor. Hemen hemen üzerindeki tüm parçaları söküp istediğiniz gibi revize edebiliyorsunuz. Şuanda siyah, beyaz, kırmızı ve mavi kapak modelleri mevcut olan NZXT N7 370 anakart modeli renkler arasında ufak tefek ücret artışları da yapabiliyor.

Metal VRM ve yonga seti soğutucu kapaklarını farklı renklerde satın almak isterseniz 14.99 dolar daha ödeyerek sahip olabiliyorsunuz. Tek bir renk üzerinde mükemmel uyum sağlamak isteyenler için ayrı bir güzellik katacak. Üstelik modlamayı bilmeyen kullanıcılar da NZXT‘nin bu değiştirilebilir modellerini çok sevecek.

nzxt n7 z370 anakart

NZXT N7 370 Teknik Veriler

Anakartın üzerinde çift M.2 yuvası, Overclock tuşu, dört adet SATA portu ve hem CrossFire hem de SLI desteği ile birlikte geliyor. Yani profesyonel bir kullanıcının istemiş olduğu tüm beklentileri karşılayabilecek türde diyebilirim. Buna rağmen 299 dolarlık fiyat etiketi kullanıcılara birazcık fazla gelebilir.

Soğutma açısındna N7 Z370, NZXT‘nin CAM yazılımı ile kontrol edilebilen toplam 9 fan konektörü (1x CPU FAN, 1x AIO PUMP, 1x Water PUMP ve 6x SYS_FAN) sunuyor. Firma ayrıca yine NZXT CAM yazılımı ile kontrol edilen iki adet RGB aydınlatma kanalını eklemeyi de ihmal etmemiş.

Önemli Detay: Diğer anakart modellerinden ayrılan bir diğer özellik ise fan hızları, gürültü ve soğutma arasındaki ideal dengeyi bulmak için bilgisayarınızı sürekli dinleyen ‘uyarlamalı gürültü azaltma’ özelliği ile geliyor. Bu sayede sisteminiz fan seslerini %40 oranında daha sessiz çalıştırabiliyor.

nzxt n7 z370 anakart 005

nzxt n7 z370 anakart 006

nzxt n7 z370 anakart 003

Performans Nasıl Olacak ?

NZXT çok büyük bir üretici aynı zamanda tecrübeli bir firma. Ancak ilk defa anakart ürettikleri için oyun performansı hakkında bir şeyler söylemenin erken olacağını düşünüyoruz. Şuanda NZXT sadece N7 Z370 modelini piyasaya sunuyor. Ancak ilerleyen aylarda da yine eşdeğer modelde bir AM4 soketli anakart çıkartacağı şuanlık konuşulan bilgiler arasında.

NZXT N7 370 anakart en geç Ocak ayının sonuna doğru ABD ve Avrupa’da satışa çıkacak. Şuanda modelin Türkiye satış fiyatı hakkında bilgi bulunmadığı gibi, NZXT’nin Türkiye’deki tek yetkili distribütörü ve aynı zamanda satış hakkına sahip partneri olan Corax Alpha‘da satılacak. Ne diyeyim, biz de ürünü incelemek için sabırsızlanıyoruz.

VİDEO

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. güzel olmuş hocam incelemesini bekleriz aytıca diğer anakartlar gibi değil sade ve hoş yapmışlar crohme dan başlık böyle gelkince RGB ışıklı bişey bekledimde sade ve hoş olmuş -MEHMET TEPEALAN-

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler