Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Call of Duty Modern Warfare 2, Telefon Onayı İsteyecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çıkışına çok az bir süre kala beta testlerini de tamamlayan yeni COD oyunu Call of Duty Modern Warfare 2, ilginç bir haberle gündemde. Gelen son bilgilere göre oyun, çoklu oyuncu modu için telefon onayı istemeye hazırlanıyor.

Neden böyle bir adım atılacak ya da sistem sadece çoklu oyuncu modu için mi geçerli olacak gibi çok fazla soru var. Aslında konu hakkında derinlemesine detaylar yok ama ilk bilgilere göre bu sorulara cevaplar vermeye çalışalım.

Call of Duty Modern Warfare 2 Telefon Onay Sistemi ile Geliyor

Bilgilere göre yapımda online bölümü oynamak için oyuncuların Battle.net hesaplarında telefon onayı yapmaları gerekecek.

Senoryo modu için böyle bir zorunluluk olmayacak. Çoklu oyuncu modunda böyle bir adım atılmasının nedeni ise hem hile yapan kullanıcılara daha etkili bir  şekilde cevap vermek hem de topluluk kurallarını bozan kullanıcılar için önlem almak.

Call of Duty Modern Warfare 2

Daha iyi çoklu oyuncu deneyimi için atılacak olan bu adım sürpriz değil. Şu sıralar benzer oyunlarda da aynı yöntem kullanılıyor. Modern Warfare 2 için bu sistemin kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacağını ise göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler