Perşembe, Mart 28, 2024

Corsair’in Yeni Kablosuz Oyuncu Klavyesi: K57 RGB

Paylaş

silkroad gaminggentr

PC Oyun ekipmanları konusunda en ileri gelen markalardan olan Corsair, 20 Ağustos’da Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen Gamescom 2019 fuarında yeni oyuncu klavyesi olan CORSAIR K57 RGB Kablosuz Oyun Klavyesini tanıttı. Gelin şu klavyeye yakından bakalım özellikleri nelermiş yakından bakalım.

CORSAIR K57 RGB Kablosuz Oyun Klavyesi Özellikleri

Corsair’in yeni kablosuz oyuncu klavyesi, hem inanılmaz derecede parlak hem de çarpıcı bir RGB LED aydınlatmasına ve son derecede hızlı kablosuz bağlantı hızına sahip. Klavyede CAPELLIX RGB LED aydınlatma bulunuyor. Bu aydınlatmayı ilk olarak Corsair Dominator Platinum RGB DDR4 belleklerde görmüştük. Diğer ledlere göre 60% daha parlak ve 60% daha verimli çalışıyor. Klavyeyi bir kere şarj ettiğimizde bizlere 35 saat pil ömrü sunuyor. RGB ışıklandırması açıkken bile klavyeyi kısa bir şarj ile uzun süre kullanabilirsiniz.

unnamed min

Corsair K57 RGB klavye, SLIPSTEAM WIRELESS teknolojisinden yararlanan ilk Corsair klavyesi olma özelliğine sahip. Oldukça düşük bir kablosuz gecikme süresine ve 10 metreye kadar kablosuz bağlantı menziline sahip. Bu sayede daha uzaktan klavyeyi kullanabilecek ve oyunlar oynanabileceğiz.

SLIPSTREAM WIRELESS, Akıllı Frekans Kaydırma (IFS) özelliğine sahip olduğu için sürekli olarak en iyi kanalı tespit edip kanallar arasında geçiş yaparak en yoğun ağ kullanımında bile en iyi ve stabil bir sinyal sağlıyor. Bu klavyeyi bilgisayar başta olmak üzere mobil cihazlar ve akıllı televizyonlar da dahil olmak üzere birçok cihazda kullanabileceğiz. Ayrıca klavye USB bağlantısı ile kullanılabildiği gibi düşük gecikmeli Bluetooth özelliği ile de kullanılabiliyor.

Klavyenin üzerinde programlanabilir 6 adet makro tuşu bulunuyor. iCUE programı ile bu tuşlara atama yapabiliyoruz. Ayrıca çıkartılabilir bilek desteği sayesinde de uzun süreli kullanımlarda elimiz yorulmayacak. Sessiz ve hızlı tepki veren switchler sayesinde oyun oynama ve yazı yazma konusunda sorun çıkmayacak.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler