Cuma, Mart 29, 2024

Crysis Remastered resmi olarak duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde sayfada paylaştığım haber üzerinden yeni Crysis oyununun duyurulabileceği ile ilgili size detaylı bilgiler vermiştim. Bugün itibariyle Crytek firmasının Crysis’in “Remastered” versiyonunu çıkarmaya hazırlandığını öğrendik.

Oyun nasıl duyuruldu?

Aslında oyunu bilinçli bir şekilde duyurduklarını net bir şekilde söyleyemeyiz. 1 Nisan’dan beri Crysis’in sitesine girdiğinizde göreceğiniz şeyler önceki oyunlardan kendini tekrarlayan belli bir sahneydi. 1 Nisan’dan sonra “April Fools” etiketen kaldırıldı ve geçtiğimiz güne kadar hiçbir değişiklik olmadan site bu şekilde işlemeye devam etti.

Bugün ise Crysis severler sitenin aşağısında yer alan “Çerez Politikaları” kısmında yeni bir logo keşfettiler. “Crysis Remastered“a ait olan bu logoya tıkladığınızda, sizi başka bir siteye yönlendiriyordu ve bu site yeni çıkacak oyunla alakalı önemli bilgileri ve birkaç ekran görüntüsünü kapsıyordu.

Crysis Remastered 1

Şu an sayfa kapanmışa benziyor ve an itibari ile hiçbir şekilde yeni sayfaya ulaşılamıyor. Böylelikle ilk ağızdan olmasa da dolaylı yoldan iddialar gerçekliğini korumuş oldu. Crysis Remastered versiyonuyla alakalı bilgiler doğru çıktı. Oyun hakkında sitede en çok dikkat çeken açıklamalardan biri;

Crytek‘in çığır açan, büyük beğeni toplayan birinci şahıs nişancı oyunu geri döndü! Crysis Remastered PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch’e geliyor!

Anlayabileceğimiz üzere Crytek firması yeni Crysis oyununu tüm oyun platformlarına çıkarmayı planlıyor.

Konuyla alakalı güncelleme: Resmi Crysis Twitter hesabından atılan tweet;

Crysis Remastered’in bize getireceği yenilikler neler?

CRYENGINE YouTube kanalında 24 Mart 2020 tarihinde “CRYENGINE 2020 Vitrini: On yılın oyunları” başlıklı bir video yayınlandı. Videoda Crysis serisinin ilk oyununun en sonda birkaç saniye oldukça yeni grafiklerle gösterildiğini gördük. Crysis hikayesinin tekrardan yenilenmiş hali olacağı, performans ve grafikler konusunda da birçok yenilik getirileceği aşikar.

Oyunun çıkış tarihi ne zaman?

Oyunun çıkış tarihi hakkında resmi bir açıklama gelmediği için net bir şey söylemek zor. Resmi bir açıklama gelene kadar oyunu bekleyeceğiz gibi duruyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler