Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Dead by Daylight Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam, Cadılar Bayramı etkinliklerine başladı. Daha önce indirime giren oyunlar için bir içerik paylaşmıştık. Etkinlik kapsamında oyunculara farklı sürprizler sunulmaya da devam ediyor. Yeni sürpriz Dead by Daylight oyunu oldu.

Çığlık Festivali olarak isimlendirilen indirim festivali kapsamında oyun, kısa süreliğine ücretsiz hale getirildi.

Dead by Daylight Oyununu Ücretsiz Denemek için Acele Edin

Korku yönü ağır basan, Behaviour Interactive imzası taşıyan Daylight’ı ücretsiz oynamak için ise elinizi çabuk tutmanız lazım.

Kampanya, Çığlık Festivali kapsamında yapılmış. Bu nedenle festival sonuna kadar devam edecek. 1 Kasım tarihine kadar oyunu ücretsiz olarak deneme fırsatını elde edeceksiniz. Sonrasında ise devam etmek isteyenlerin oyunu satın almaları gerekecek.

Dead by Daylight

Fakat burada da bir güzel haber karşımıza çıkıyor. Yine festival kapsamında oyunun fiyatında ciddi bir indirim yapılmış durumda. Normalde fiyat 99 TL olarak belirlenmiş. Şu an %60 indirimle beraber Dead by Daylight oyununu 39 TL’ye almak mümkün.

İndirim için de süre belli. 1 Kasım’a kadar yani Çığlık Festivali bitene kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Festival kapsamında diğer indirimli oyunları görmek için şu içeriğimize de bakabilirsiniz. Unutmadan oyunun sayfasını da hemen şuraya ekliyorum. İndirip ücretsiz deneyebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler