Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Age of Empires 2 ve 4, Xbox Konsollara Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok kısa bir süre önce Age of Empires serisinin 25. yılı için özel bir etkinlik düzenlendi. Tam 25 yılı deviren serinin, dünden bugüne değişimini de gördük. Etkinlik sırasında bazı önemli duyurular da yapıldığını gördük. En çok dikkat çeken duyuru ise Age of Empires 2 ve 4 yapımları için gelen haber oldu.

Etkinlik sırasında World’s Edge tarafından yapılan açıklamaya göre, serinin en sevilen ve en yeni oyunu Xbox konsollarına gelecek.

Age of Empires 2 ve 4, Çok Yakında Xbox Konsollarında Olacak

Her iki oyunun da 2023 yılı içerisinde Xbox konsollarına geldiğini göreceğiz. İlk önce Age of Empires 2’nin Xbox sürümünü, ardından ise Age of Empires 4 oyununun Xbox sürümünü göreceğiz.

Age of Empires 2 Definitive Edition, 31 Ocak 2023 tarihinde çıkış yapmış olacak. Fakat serinin 4. oyunu için kesin süre veremiyoruz. Zira açıklamalarda 2023 yılı içerisinde geleceği söylendi ama net tarih gelmedi.

Çapraz platform desteğiyle beraber sunulacak olan konsol versiyonlarının belli başlı yenilikleri de olacak. Özellikle Age of Empires 2 yapımının Xbox konsol sürümünde yeni medeniyetler ve yeni senaryo gibi eklemeler olduğunu göreceğiz.

Kaçırmayın: PS Plus Kasım Oyunları Gözüktü

Tabii ki sonuçta strateji oyunundan söz ediyoruz. Konsollarda nasıl bir deneyim sunacağını da haliyle merak ediyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler