Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PS Plus Kasım 2022 Oyunları Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PS Plus Kasım 2022 oyunları belli olmaya başladı. Henüz Extra ve Premium paketlerinin oyun kütüphanelerine gelecek oyunlar belli değil ama Essential dahil tüm paketlere eklenecek aylık oyunlar netlik kazandı.

1 Kasım tarihinden sonra PS Plus abonelerinin tamamına verilecek olan oyunlara ve hangi konsollar için sunulduklarına geçelim.

PS Plus Kasım 2022 Oyunları

Listeye baktığımız zaman 3 oyuna yer verildiğini görüyoruz. Bunlardan ikisi hem PS5 hem de PS4 için gelirken, bir oyun ise sadece PS4 için gelecek. Listeyi hemen aşağı ekliyorum.

Kaçırmayın: Call of Duty Modern Warfare 2’den İddialı Görseller 

  • Lego Harry Potter Collection – PS4 konsol
  • Nioh 2 Remastered ve Nioh 2 – PS5 ve PS4 konsollar
  • Heavenly Bodies – PS4 ve PS5 konsollar

PS Plus Kasım 2022

PS Plus Kasım 2022 kapsamında, tüm aboneliklere sunulacak olan oyunlar bunlar. Ama dediğimiz gibi Premium ve Extra paketleri için oyun kataloglarına eklenecek yeni oyunlar da olacak. Önümüzdeki günlerde bu oyunlar için de açıklama yapılmasını bekliyoruz.

Sony, oyunlar için açıklamalar yaptığı zaman, yeni oyunları da sizlerle paylaşırız. Ayrıca unutmadan bu oyunların 5 Aralık tarihine kadar erişime açık olacağını da hatırlatalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler