Cuma, Mart 29, 2024

Deus Ex Go Mobil Oyunu Ücretsiz – Hemen Alın

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hep mi bilgisayar oyunları ücretsiz olacak diyenlerdenseniz size bir müjdemiz var. Popüler mobil oyunlardan biri olan Deus Ex Go sınırlı bir süre için geçerli olsa da ücretsiz hale getirildi.

Oyundan biraz söz edelim. Aslında adından anlamışsınızdır. Square Enix tarafından sunulan Deus Ex oyununun mobil versiyonuna bakıyoruz. Ciddi bir hayran kitlesi bulunan oyunun mobil dünyaya açıldığı yapım, yine bir o kadar popüler.

Deus Ex Go hem Android hem iOS için ücretsiz

Deus Ex GoBilgisayar oyunundan farklı olarak mobil sürüm, sıra tabanlı bulmaca oyunu. Yüksek grafikleri ile görsel açıdan da tatmin edici yapımda bir platform sunuluyor. Plaform üzerinde çeşitli bulmacalar var.

Kimi zaman şeritleri düzenleyerek ilerleyeceğiniz yolu belirliyorsunuz kimi zaman karşınıza çıkan düşmanları alt etmek için hamleler yapıyorsunuz.

Eğlenceli ve bir o kadar da düşündürücü olan yapımı normal şartlarda App Store üzerinden satın almak isteseniz 35 TL ödeme yapmanız gerekiyor.

Diyorsanız ki ben Android kullanıcısıyım bu durumda 42 TL ödemeniz gerekiyor. Çabuk davranırsanız hem iOS hem de Android için oyunu ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Deus Ex Go 2 1

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler