Salı, Ekim 22, 2024

EA Sports FC 25 Ne Zaman Çıkıyor?

EA Sports FC, artık EA Games’in futbol oyunu serisine verilen resmi isim oldu. FIFA yerine bu isimle sunulan ilk oyun da EA Sports FC 24 yapımı olmuştu. Geçen sene karşımıza çıkan oyun kimi kullanıcılar tarafından sevildi kimi kullanıcılar tarafından da eleştiriler aldı. Ama artık bu oyun geride kaldı. Zira şu an gözler EA Sports FC 25 yapımına çevrilmiş durumda. Peki yeni oyunla ne zaman tanışacağız?

EA Sports FC 25 Ne Zaman Duyurulacak?

Burada EA Games’in etkinliklerini hesaba katmak gerekiyor. Firma genelde her sene yeni bir oyun duyuruyor. Bu seneye kadar oyunlar FIFA ismiyle geliyordu ama artık EA Sports FC olarak yola devam ediliyor.

Oyunun adı değişmiş olsa da duyuru tarihleri gibi konularda herhangi bir değişiklik beklemiyoruz. Yani mevcut oyunun tanıtım tarihinden yola çıkacak olursak yeni oyunun da 10-18 Temmuz arasında bir tarihte duyurulmasını bekliyoruz.

Oyun için detaylı tanıtım da yine Temmuz ayı içerisinde gelecektir. Tabii ki bunu son seriden yola çıkarak söylüyoruz. Henüz ortaya çıkmış olan resmi bir tarih olmadığını belirtelim.

EA Sports FC 25 5 - PC Hocası EA Sports FC 25

EA Sports FC 25 Ne Zaman Çıkacak?

Gelelim oyunun ne zaman çıkacağı konusuna. EA, genelde oyunu yaz aylarında duyuruyor ve yaz bitiminde de oyunun piyasaya çıkmasını planlıyor.

BENZER:  The Lord of the Rings: Return to Moria, Xbox Konsollara Geliyor

EA Sports FC 24 yapımı da bu geleneği korumuş ve 29 Eylül tarihinde erişime açılmıştı. Oyunu erken sipariş eden kullanıcılara erken erişim imkanı da sunuldu ama resmi çıkış tarihini 29 Eylül 2023 olarak belirtebiliriz.

Yine buradan yola çıkacak olursak EA Sports FC 25 için de 22-29 Eylül 2024 tarihlerinde satışa çıkması planlanıyor diyebiliriz.

Tabii ki tekrar hatırlatalım ki bunlar resmi tarihler değil. Resmi tarih açıklamaları için biraz daha bekleyeceğiz.

Güncelleme: Çıkış Tarihi Sızdırıldı 

Oyunun çıkış tarihine ilişkin yeni bir sızıntı gerçekleşti. Oyun dünyasına ilişkin isabetli tahminleriyle tanıdığımız billbil-kun, oyunun çıkış tarihini 27 Eylül 2024 olarak açıkladı. Daha önce de tahminlerimizle uyan bu son sızıntı, beklentileri bir nevi güçlendirmiş oldu.

Son sızıntıda EA Sports FC 25 için farklı bilgiler de yer alıyor. Buna göre oyun iki ayrı sürümle gelecek. İlk sürüm standart versiyon olacak ve fiyatı 70 dolar olacak. İkinci sürüm ise Ultimate sürüm olacak ve fiyatı da 100 dolar olarak karşımıza çıkacak.

EA Sports FC 25

Aynı kaynağa göre oyunun resmi logosunda da değişim olmayacak. FC 24 ifadesi yerine FC 25 ifadesini göreceğiz. Ayrıca tanıtım da 10 gün içerisinde gerçekleşecek deniyor. Tabii ki bunun için net bir bilgi paylaşılmış değil.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler