Cumartesi, Mayıs 4, 2024

EA ve Marvel Games, Yeni Anlaşma İmzaladıklarını Açıkladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Games ile Marvel tarafında yeni ortaklıkların duyurulması beklenen bir durumdu. Zira yakın zaman önce Iron Man oyunu için duyuru yapıldı. EA tarafından geliştirilecek oyun için beklentiler de yüksek tutuldu.

Şimdi ise bu oyun dışında iki firmanın yeni ortaklıklar kurmaya hazırlandığı açıklandı. Yapılan açıklamaya bakacak olursak, Marvel evreninde geçecek yeni süper kahraman oyunlarına hazır olmamız lazım.

EA ve Marvel Games Yeni Oyunlar için Çalışıyor

Marvel Games’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, yeni anlaşma resmi olarak duyuruldu.

Açıklamada aksiyon ve macera türünde yeni oyunların geliştirileceğine vurgu yapılıyor. Çok başlıklı bir iş birliğinin duyurulması, tek bir oyun değil birden fazla oyun geleceğini de işaret ediyor.

Marvel evreninde geçecek oyunların hangileri olacağı konusunda ise şu an için bir açıklama yok. Fakat beklenti Black Panther, Captain America gibi iddialı oyunların gelmesi yönünde.

Kaçırmayın: Xbox Live Gold için Yeni Oyunlar Açıklandı

EA Games ile Marvel ortaklığının duyurulmasının ardından şimdi yeni oyunların duyurulmasını bekleyeceğiz. Muhtemelen yakında, çıkış yapacak olan oyunlar için de açıklamalar yapılacaktır. Artık merakla yeni oyunlardan duyurular gelmesini bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler