Cuma, Nisan 26, 2024

Efsane Kaldığı Yerden: Need For Speed Arena Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıllardır artık içimize işlemiş olan ve NFS kelimesini duyduğumuzda ağzımız kulaklarımıza varan efsanevi bir seriden bahsediyoruz. EA şimdi Need for Speed Arena isminin tüm haklarını almış durumda. Büyük ihtimalle 2017’nin ilk veya ikinci çeyreğinde bizleri NFS Arena karşılayacak.

“İsim Değişikliği Olabilir”

Electronic Arts firması tarafından alınan yeni isim hakları oyun severleri heyecanlandırmış durumda. Yeni seri için çalışmalar zaten sürüyordu. Fakat oyunun isminin ne olacağı konusunda bir bilgi bulunmuyordu. EA tarafından alınan patent ise “Need for Speed Arena“yı ateşledi.

Bilirsiniz, EA yeri geldi oyuncuları yıllarca hasta eden ve hafızalardan silinmeyecek türde oyunlar sunarak karşısına çıktı. Yeri geldiğinde de hiç beğenmediğimiz ve başarılı bulmadığımız seriler ile bizi test etti. Fakat artık NFS Underground havasının yakalanmasını ve o hissiyatı bizlere vermesini bekliyoruz ister istemez.

need-for-speed-arena
Aşağıda görmüş olduğunuz resimde EUIPO (Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi) tarafından 7 Kasım tarihinde EA’ya ait Need For Speed Arena isminin alındığını görüyorsunuz. Biz de patent aldığımız için bu koşullardan geçtik. Eğer isim hakkını aldıysanız fikri mülkiyet hakkı firmaya ait olup, 10 seneliğine size ait oluyor. Yani bir sonraki oyunun NFS Arena olduğunu şimdiden söylememiz yanlış olmaz.

nfs-arena-2-vert
Görseldeki bir diğer detaya dikkat ederseniz “bilgisayar oyun yazılımı” ibaresini göreceksiniz. 2017 yılı içerisinde yeni bir Need for Speed yapımına hep birlikte şahit olacağımızın altını çizelim. Şuanda EA tarafından herhangi bir açıklama yapılmış olmasa da, bazı içerikler yoruma gerek bırakmadan durumu özetliyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler