Çarşamba, Ekim 23, 2024

Emekliler Ligine Bir Yeni İsim Daha: iPhone 6 ‘Vintage’ Ürün Kategorisine Eklendi!

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devi Apple, Vintage ürün listesini (eski ürünler) listesini güncelledi ve beş yıl önce piyasaya sürülen iPhone 6 serisi için tüm desteği tamamen kesti.

‌iPhone‌ 6 ile birlikte hayatımıza daha büyük ekranlı ilk model ‌iPhone‌ 6 Plus modeli de giriş yaptı ve iPhone 6 ailesi Eylül 2014 tarihinde bambaşka bir tasarımla piyasaya sürüldü. 2015 yılında ‌iPhone‌ 6s’in piyasaya sürülmesinin ardından daha düşük maliyetli bir seçenek olarak satıldı ve ardından 2016 yılında ‌iPhone‌ 7’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte üretimi durduruldu. 2017 yılında belirli ülkelerde düşük maliyetli bir ‌iPhone‌ olarak yeniden piyasaya sürüldü ve satışlara devam etti fakat yine ömrü Eylül 2018 tarihine kadardı.

‌iPhone‌ 6 Plus, bu yılın başlarında vintage listesine eklenmişti

iphone 6 pch - PC Hocası
Emekliler Ligine Bir Yeni İsim Daha: iPhone 6 'Vintage' Ürün Kategorisine Eklendi! - PC Hocası

iPhone 6 ve abisi iPhone 6 Plus; Apple Pay ödeme sistemini destekleyen ilk cihazlardı ve şirket ilk kez bu model ile daha büyük bir ekran seçeneği sunmaya başlamıştı. Apple, ‌‌iPhone‌‌ 6 ve 6 Plus’ın piyasaya sürülmesinden bu yana çok boyutlu sürüm stratejisine devam etti.

BENZER:  Infinix Note 40X 5G Tanıtıldı, İşte Özellikleri!

Eski ürünler listesi, Apple’ın beş yıldan daha uzun bir süre önce ve yedi yıldan daha kısa bir süre önce satış için dağıtımını durdurduğu cihazları içeriyor. Apple, eski cihazlar için 7 yıla kadar veya yasaların gerektirdiği şekilde servis ve parça sağlıyorken onarımlar tabi ki de parçaların bulunabilirliğine bağlı oluyor.

Eski ürünler, Apple’ın yedi yıldan fazla bir süre önce satış için dağıtımını durdurduğu ürünlerdir. Yalnızca pille onarım için uygun olan Mac dizüstü bilgisayarlar hariç, eski ürünler için tüm donanım hizmetleri durduruluyor.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler