Perşembe, Mart 28, 2024

En İyi Türkiye Merkezli Hosting Firmaları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merhaba bu yazımızda Türkiye’de hizmet veren güvenilir ve kesintisiz hizmet veren hosting firmaları listesi yayınlayacağız.  Webmaster ve firmaların web site kurarken en büyük sorunlarından birisi olan yer sağlayıcı (hosting) seçimi gerek sitenin büyüklüğü ve kesintisiz çalışması en büyük beklentiler arasındadır.

Öncelikle şunu belirtmek isteriz-ki listede yer alan firmalar en çok bilinen ve kullanılan firmalar arasında listelenmiştir.Bazı firmalar dolar üzerinden bazıları TL üzerinden hizmet vermektedir.

1 – Radore
radore
Bünyesinde bir çok kurumsal referansları bulunan teknolojik altyapısının büyüklüğü ile Türkiyenin en gelişmiş hosting firması olarak söylenebilir. Büyük projeleriniz için bir firma fakat fiyat konusunda diğerlerine göre biraz fazla ücret ile karşılaşabilirsiniz.

2-Sadece hosting
sadecechosting

İstanbul da hizmet veren sadece hosting  en yüksek kullanım oranına sahip verimerkezleri konumunda gösterilmekte. Web sitelerini incelediğimizde Küçük projeleriniz için uygun hosting paketleri bulunmakta.

3-Netinternet
net
2006 yılında Denizli de faaliyerlerine başlayan netinternet bir çok kurumsal referanslara sahiptir. Fiyat ve hız konusunda avantajlo paketleri ve fiziksel sunucularda gayet iyi fiyatlandırmaları bulunmakta.

4-Natro

natro logo 130X130
Natro aslında hosting hizmetinin yanında domain hizmeti de vermekte. Küçük ve büyük çaptaki proje ve web siteleriniz için uygun paketleri ve planları bulunmakta. Bir çok müşterisi bulunmakta.

5- Doruknet

doruknet

1993 yılında kurulan doruk net Türkiye’nin ilk hosting şirketi olarak gösterilmekte. Sitesinde kurumsal planlar ve bireysel hosting paketleri bulunmakta. Ayrıca fiyatları TL üzerinden belirtilmiş.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. bana kalırsa o kadar fiyat ödeyeceğinize yıllık 4.99$ a alın kullanın kesinti yok cpanel destek iyi daha ne olsun burada olmamaları da ilginç 2005 yılında kurulmuş çok araştırdım ama sanırım reklama para harcamıyorlar uzman net tr tek geçerim!

  2. Bahsettiğiniz firmaların fiyatları çok yüksek. Biz yıllardır Hostixo ile çalışıyoruz , fiyatları uygun ve teknik ekibi çok yardım sever. Seçeneklerinizde yer alması gerektiğini düşünüyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler