Cumartesi, Nisan 20, 2024

Yurtdışından Sorunsuz ve Güvenilir Alışveriş Yapabileceğiniz Siteler!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere artık teknoloji çağındayız ve her şeyi internet üzerinden halledebiliyoruz. Bilgisayarından , ekmeğine kadar. Ülkemizde bulunmayan, bulunsa da fiyatı bir miktar fazla olan ürünleri almak için de yurtdışı alışveriş sitelerini kullanıyoruz. Ama kafamıza bazı sorular takılıyor.

Biz de bu hafta yurt dışından alışveriş yapmak isteyen kullanıcılar için en güvenilir alışveriş sitelerini bir araya getirdik. Yazıya başlamadan önce şahsen ben GearBest’i uzun zamandır kullandığımı belirtmek isterim. Kargo ve çalışma konusunda da epey iyiler. Eğer siteler hakkında sormak istediğiniz sorular olursa, aşağıdaki yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

Hangi siteler güvenilir ?

Yurt dışından alışveriş yapabileceğiniz pek çok site var. Bakalım listemizde hangi siteler var ?

• AMAZON

Amazon, her türlü ürünü barındıran ve güvenli satış yapan bir sitedir. Dünyanın en büyük alışveriş sitesi olduğuda söylenir. Ürünleri Amerika’dan gönderen , pek çok kargo seçeneği sunan site fiyatlarıylada dikkat çekiyor.

• ALIEXPRESS

Aliexpress, Çin’den gönderim yapan bir internet sitesidir. Hatta e-ticaret bazında Çin’deki en büyük sitedir. Tabi bu siteyi kullanırken biraz daha dikkatli olmalıyız. Öyle ki site bize bir ürün için 10’un üzerinde satıcı sunuyor. Hangisi güvenilir yorumlarına, puanlarına veya sipariş sayısına bakarak anlayabilirsiniz. Bizzat ben siteden çok fazla alışveriş yaptım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

yurtdisi alisveris siteleri

• EBAY

Ebay, yine içinde her türlü ürünü bulabileceğiniz güvenilir sitelerden biridir. Ürünlerin farklı kargo seçenekleride mevcut. Bu siteyi ise diğerlerinden ayıran Gittigidiyor gibi 2.el ürün satışı yapması. Ve Ebay 2.el ürün bulabileceğiniz tek yurtdışı sitesi. Zaten Gittigidiyor sitesi de Ebay‘a ait.

• DEALEXTREME

DealExtreme genellikle teknolojik ürünler satan bir site. Bu sitenin ayırt edici özelliği ise Türkiye’ye Ücretsiz Kargo özelliği sunuyor. “As bayrakları as as!”. Siteye giriş yaptığınızda sol üstteki yazıylada size bunu anlatıyor. Fiyatları ise çok ucuz diyemesekte  Türkiye pazarına biraz altında.

• GEARBEST

Gearbest her türden elektronik malzeme, bilgisayar malzemeleri , oyuncak , hırdavat gibi ürünlerin bulunduğu bir site. Yine içerin çeşitliliği ve güvenilirlik olarak bilinen site Dünyanın her yerine ücretsiz kargo seçeneğide veriyor.

•BANGGOOD

Bangood ise ülkemide hepsiburada.com tarzına sahip bir sitedir. Kendi ürünlerini satan site uzak doğunun büyük alışveriş sitelerinden biridir.Genellikle elektronik ve hobi ürünlerinde en uygun fiyatlar bu sitede bulunur. Akıllı telefonları, bilgisayar bileşenleri ve aksesuarları gibi her türlü ürünü bulabileceğiniz siteler arasındadır. Dünyanın neredeyse her yarine kargo imkanı vardır.

Tabi olay sadece bunlarla bitmiyor. Sizinde dikkat etmeniz gereken şeyler var. Örneğin o satıcı ne kadar güvenilir ? Bunları satıcının profiline , ürünün sipariş sayısına ve yorumlarına bakarak anlayabilirsiniz. Kart bilgilerinizin çalınmasından korkuyorsanız Ön ödemeli kartları kullanabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

  1. can sıkıntısından alışveriş yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama para kazanmak için alışveriş yapanlar da var. amerika üzerinden alılveriş yapmak isteyen arkadaşlara viabox adlı siteyi tavsiye ederim. düşük kargo ücretleri, ilgili müşteri hizmetleri ve paketleme kalitesiyle pişman olmazsınız. ayrıca benzerleriyle çok avantajlı .(myus, fishisfast, borderlinx, shipito, ws1) bir bakmanızı tavsiye edeirim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler