Cuma, Nisan 19, 2024

Epic Games Store’da Bu Hafta İki Muhteşem Oyun Ücretsiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Perşembe gününüzü şenlendirecek bir haber getirdim ahali! Epic Games Store’dan ücretsiz oyun listesinde iki muhteşem oyun var: bir tanesi Suçlar ve Cezalar: Sherlock Holmes bir diğeri ise Close To The Sun oyunlar.

Eğer bu oyunları hiç bilmiyor ya da sadece isimlerini duyduysanız, aşağıda sizler için oyunlar hakkında tek tek bilgi verdik.

Oyunlar hakkında bilgi vermeden önce bu oyunları nasıl ücretsiz alabileceksiniz ondan bahsedelim. Yapmanız gereken tek şey Epic Games Store hesabınız ile oturum açmak eğer Epic Games Store hesabınız yoksa çok kolay bir biçimde ücretsiz oluşturabilirsiniz.

Close To The Sun

“Şimdiki onların; gelecek benim. ” – Nikola Tesla

1897. Uluslararası suların derinliklerinde, Helios hareketsiz duruyor. Affetmeyen dalgalar gövdeye çarptığında kara bulutlar tepeden beliriyor. Muhteşem süslemelerle süslenmiş altının devasa etkileri, gözün görebildiği kadar uzanır.

Nikola Tesla’nın vizyonundan doğan Helios, en büyük bilimsel zihinlerin cenneti olarak hizmet eder. Araştırmadan bağımsız, devletten bağımsız ve toplumun bakışından soyutlanmış bir ütopya. Maddenin ve zamanın sınırlarını zorlamakta özgürsünüz.

Gazeteci Rose Archer, kız kardeşi Ada’yı bulmak için Helios’a adım atıyor. Her şeyin göründüğü gibi olmadığını çabucak keşfeder. Büyük salonlar boş durur. Çürüyen et kokusu havada kalır. Sessizlik. Giriş boyunca tek bir kelime boyanır … KUVARANTİN!

Close To The Sun oyununu indirmek için tıklayın.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Tüm zamanların en ünlü dedektifi ol: Sherlock Holmes!

Etkileyici yeteneklerinizi altı heyecan verici ve çeşitli vakayı çözmek için bir dedektif olarak kullanın: cinayetler, kayıp kişiler, muhteşem hırsızlıklar ve bazen sizi fantastik alemlere götüren çok sayıda soruşturma.

Ahlaki pusulanızı takip edecek misiniz, yoksa yasa mektubunu uygulayacak mısınız?

Suç ve Cezalardaki büyük hareket özgürlüğü, soruşturmalarınızı uygun gördüğünüz şekilde yapmanızı sağlar.

Sherlcok Holmes: Crimes and Punishments isimli oyunu indirmek için tıklayın.

Bahsettiğimiz her iki oyun 16 Nisan saat 16.00’a kadar ücretsiz olacak. 16 Nisan saat 16.00’da bu iki oyun ücretsiz kategorisinden çıktığı zaman Just Cause 4 ve Wheels o Aurelia oyunları ücretsiz olacak. Daha fazla ücretsiz oyundan haberdar olmak için bizi takipte kalın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler