Cuma, Mart 29, 2024

ETS 2 Türkiye Haritası Steam’de Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türk halkı tarafından oldukça yoğun bir ilgi gören Euro Truck Simulator 2, uzun zamandır beklenen DLC paketini Steam’de satışa sundu. Bu DLC paketi ile oyuna Türkiye, Romanya ve Bulgaristan’dan bazı bölgeler eklenmiş oldu.

ETS 2 Türkiye Haritası Modu

Türk oyuncuları mutlu eden Road to the Black Sea DLC’si 48 TL’ye Steam’de şuan satın alınabilir durumda. Steam üzerinden DLC’yi satın alan kullanıcılar oyuna tam 10.000 KM katmış olacak. Eğer Türkiye sınırları içerisinde oynamak istiyorsanız Kapıkule Sınır Kapısı’nı kullanmanız gerekiyor. Trakya bölgesini ve İstanbul’u oyuna oldukça iyi yerleştirmeyi başaran SCS şirketinin yeni DLC üzerinde rekor satış yapması bekleniyor.

Şimdiden konvoylar düzenlemeye başlayan Euro Truck Simulatör 2 oyuncuları serverlarda yoğunluk oluşturmaya başladı. Bugün itibariyle Steam üzerinde 48 TL‘ye satışa sunulan Road to the Black Sea DLC’si şimdiden oyunculardan tam not aldı diyebiliriz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

6 YORUMLAR

  1. Turkiye haritasini sorunsuz ve uyumsuz kullanabilmek icin stem uzerinden aldigimizda oyundan atmadan calisacak mi ve ayri bir harita modu indirmek gerekiyormu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler