Cuma, Nisan 19, 2024

Ücretsiz eFootball PES 2020 Lite Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en popüler futbol oyunlarından biri olan PES, bu sene FIFA serisiyle kıyasıya bir mücadele içerisine girdi. 4-5 senedir hem satış rakamlarında hem de inceleme puanlarında FIFA’nın gerisinde kalan seri, bu sene ise iddialı bir yapımla sahne oldu. Mini bir isim değişikliği ile çıkış yapan eFootball PES 2020 için şimdi ise ücretsiz eFootball PES 2020 Lite versiyonu gündemde.

eFootball PES 2020 Lite haftaya yayınlanıyor

Tüm platformlar için yayınlanması beklenen  PES 2020 Lite sürümünün, oyunun ücretsiz ve bazı sınırlamaları olan versiyonı olduğunu göreceğiz. Oynaması ücretsiz olsa da oyun içi satın alımların sunulacağı yapımın, ne gibi artılar sunacağı ise net değil.

Yani şu an için oyunda hangi modların yer alacağı ya da yapımın farklı olarak neleri sunacağı konusunda kesin bilgiler paylaşılmış değil. Yine geçen sene sunulan sürümde olduğu gibi EDIT moduyla beraber geleceği düşünülen oyunun tüm özellikleri ve modları önümüzdeki hafta netlik kazanacak.

eFootball PES 2020 Lite

Duyuruya göre önümüzdeki hafta hem eFootball PES 2020 Lite için tüm bilgiler açıklanacak hem de oyun yayınlanmış olacak. Oyunun Xbox One, PS4 ve PC olmak üzere tüm platformlara geleceğini de bir kez daha hatırlatalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler