Pazar, Mayıs 19, 2024

Euro Truck Simulator 2 için Güncel Satış Adedi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Euro Truck Simulator 2, piyasaya çıkmış en iddialı simülasyon oyunlarından biri. Oyunun çıkışının üzerinden 10 yıl geçti ama ilgi hiç düşmedi.

Tabii ki en büyük etken, yapımın sürekli yenilenmesi. ETS 2, ilk çıktığı günden bu yana sürekli güncellendi. Sayısız DLC paketi yayınlandı ve oyuncuların ilgisi canlı kaldı.

Geçtiğimiz gün, 2012 yılında çıkış yapan oyunun bu başarısını kanıtlayan bir istatistik paylaşımı da geldi. SCS Software bu zamana kadar ETS 2’nin kaç adet kopya sattığını duyurdu.

Euro Truck Simulator 2, Kendi Rekorunu Kırdı

Paylaşılan verilere göre oyun bu zamana kadar 13 milyon kopya satıldı. Bir simülasyon oyunu için en iddialı satış sayıları diyebiliriz.

13 milyon adet kopya satan ve hala da satışları devam eden oyun için asıl ilginç kısım, DLC satışları.

Euro Truck Simulator 2

Verilere göre bu zamana kadar oyun için tam 80 milyon DLC satışı gerçekleşti. Tabii ki sürekli yeni bir DLC paketinin yayınlandığını düşünecek olursak, satış adetlerinin neden bu denli yüksek olduğunu daha iyi anlarız.

Yapımın başarısı ortada. Görünen o ki geliştirici firma uzun bir süre daha Euro Truck Simulator 2 için desteğine devam edecek. Bir ETS 3 fikri ortaya çıkar mı ya da ne kadar sonra ortaya çıkar bilemiyorum. Oyunun sürekli yenilendiğini düşünecek olursak, ETS 3 hiç gelmeyebilir. Bu şekilde mevcut oyun üzerinden ilerlenebilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler