Salı, Ekim 22, 2024

F1 22 Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

En iyi Formula 1 deneyimi sunan oyun olarak gösterebileceğimiz F1 22, çok güzel bir kampanya haberiyle gündemde. Oyunu henüz satın almamış ama almak isteyenler için hem oyunu deneme fırsatı var hem de oyunu indirimli satın almak mümkün.

Kampanya sadece PC platformu için de geçerli değil. Hem Xbox hem de PlayStation platformları için de geçerli.

F1 22 Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Oyunu ücretsiz olarak denemeniz için acele etmeniz lazım. Zira çok fazla bir süre sunulmamış. Bugün itibariyle oyunu ücretsiz olarak indirebilir ve 24 Ekim tarihinde yine bu saatlere kadar ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

BENZER:  Keyifli Vakit Geçirebileceğiniz En İyi Ücretsiz Oyunlar

Tabii ki bunun bir deneme etkinliği olduğunu tekrar tekrar hatırlatmak lazım. Oyunu oynamaya devam etmeniz için satın almanız gerekecek.

F1 22

Oyunu satın alarak, oynamaya devam etmek isteyenler için de güzel bir haber daha var. O da indirim haberi. Yapım bu ücretsiz oyun etkinliği kapsamında %50’ye kadar indirim sunuyor.

Mesela PC fiyatlarına baktığımız zaman, 600 TL olan yapımın 300 TL ile satışa sunulduğunu görüyoruz. Konsol sürümlerinde de benzer indirimler var. İndirimlerin de kısa süreli geçerli olacağı ve 27 Ekim sonrasında son bulacağını da ekleyelim.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler