Cumartesi, Nisan 27, 2024

Facebook Artık 360 Derece° Fotoğraf Destekliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Facebook‘a dün gelen güncelleme ile birlikte artık 360 derece fotoğraf ekleme imkanı sunuyor. Panoramik olarak çekilen fotoğraflar otomatik olarak 360 derecelik fotoğrafa dönüşüp telefonu hareket ettirerek görüntülenebiliyor. Detaylar haberimizde.

Facebook 360 Derece Fotoğraf Nasıl Eklenecek ?

Facebook 360 Photos adı verilen yeni özellik şuan için sadece Mark Zuckerberg‘in Facebook hesabına tanımlı durumda. Dün paylaştığı New York manzarası 360 derece olarak paylaşıldı. Telefonunuzu veya bilgisayardan mouseyi sağa sola ve yukarı aşağı hareket ettirerek görüntüleyebilme imkanı sunuyor.

Facebook-360-Derece-Fotoğraf
Çok yakında tüm dünya genelindeki kullanıcılar için gelecek olan 360 Photos, Panoramik olarak çekilmiş fotoğrafları Facebook‘a yüklemek yeterli oluyor. Facebook’ta kısa süre içerisinde fotoğrafları renderleyerek 360 derecelik görsel haline getirip size bildirim olarak haber veriyor. Fotoğrafları dilerseniz Oculus Rift, Gear VR veya benzeri sanal gerçeklik cihazları ile de görüntüleyebiliyorsunuz. Şuan için Google Cardboard desteği bulunmayan 360 Photos özelliği bir kaç güne kadar güncelleme olarak gönderilmiş olacak.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler