Perşembe, Mart 28, 2024

Facebook Sonunda Mesaj Silme Özelliğine Kavuşuyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir Facebook kullanıcısı geçtiğimiz yıllarda, Mark Zuckerberg ile 2010 yılında yaptığı Facebook yazışmalarını artık göremediğini söyledi. Bu olayların ardından 2014 yılında Mark Zuckerberg güvenlik gerekçesiyle yaptığını söyledi. 

Açıkçası 1 yıl önce Facebook‘a ait olan Whatsapp ve Instagram bu özelliği getirmişti. Facebook bu özelliği uygulama konusunda geç kaldı.

Normalde Facebook ile yaptığınız yazışmalarını silseniz bile, bu mesaj karşı tarafa ulaşıyor. Mesaj karşı tarafın gelen kutusundan silinmiyor. Facebook yöneticilerinin habersizce kendi mesajlarını silmesi kullanıcılar tarafından büyük tepki gördü. Bunun üzerine Nisan ayında Facebook‘tan müjdeli haber geldi.

FacebookMessenger unsendtest

Testlere başlandı!

Facebook yöneicileri, Unsend olarak adlandırdıkları bu özelliği tüm Facebook kullanıcılarına sunacaığını açıkladı. Nisan ayında bu özelliği müjdeleyen Facebook kesin bir tarih vermedi. Son günlerde bazı kullanıcıların Unsend özelliğini aktif ederek test sürecini başlattı.

Önümüzdeki günlerde bütün Facebook kullanıcılarına bu özelliği sunacak olan Facebook. Unsend özelliği sayesinde kullanıcıların gönderdikleri mesajı hem kendi, hemde alıcının mesaj kutusundan silecek.

Sinan Akyüz
Sinan Akyüz
Teknoloji ve bilim dünyasını yakından takip eden, geleceğin keşiflerine hayranlık duyan, yapay zeka, biyoteknoloji gibi alanlarda öğrenmeye ve bilgi paylaşmaya tutkuyla bağlıyım.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler