Cuma, Nisan 26, 2024

Facebook’tan Pinterest Rakibi Olacak Uygulama: Hobbi App

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pinterest’i bilmeyenleriniz yoktur; kendisi her türden ve kategoriden görselin paylaşıldığı ve pano sistemi ile çalışan bir tür sosyal medya platformudur. Kullanıcılar ücretsiz bir biçimde kayıt olabilir ve kendi panolarını kolaylıkla oluşturabilir.

Facebook beyciğimizi de bilmeyeniniz yoktur; kendisi sosyal medya devlerinden birisidir fakat son zamanlarda bazı markaları tahtından kaldırmak için bir ton yol ile uğraş sergiliyor ve sırada ise Pinterest’e rakip olacak bir uygulamasını gizlice market üzerinde indirilmeye sundu: Hobbi App

Hobbi App hakkında bilgi vermemiz gerekirse; kendisi yemek, zanaat, resim, müzik ve daha bir çok kategoride resim paylaşabileceğiniz bir resim paylaşım uygulamasıdır. Bu bildiğin Instagram ve Pinterest karışımı bir şey olmuş 🙂

TechCrunch, hobi amaçlı uygulamanın, kullanıcıların zaman içinde ilerlemelerini izleyebilmeleri için projelerin fotoğraflarını koleksiyonlarda düzenlediğini belirtiyor. Sosyal paylaşım bileşeni yoktur, ancak Hobbi proje bittikten sonra video oluşturmak için kullanılabilir.

hobbisc
Facebook'tan Pinterest Rakibi Olacak Uygulama: Hobbi App 2

Facebook geçtiğimiz yaz döneminde “Yeni Ürün Deney Ekibini” şirketin ana markalarının dışında deneysel aplikasyonlar geliştirmek için tanıtmıştı. Şimdiye kadar bu ekip Whale adında bir meme uygulaması, Bump adında bir müzik uygulaması ve Aux adında bir DJ uygulaması yayınladı fakat hiçbiri önemli bir başarı elde edemedi.

The Information’a göre Hobbi uygulaması ilk olarak Kolombiya, Belçika, İspanya ve Ukrayna’da piyasaya sürüldüPerşembe akşamı ABD merkezli bir telefonun App Store’unda bulduk. iOS 11.0 veya üstünü çalıştıran iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarıyla uyumludur.

Hobbi’nin Facebook’un genel markasına nasıl uyup uymayacağı net değil, ancak şirket daha önce NPE’den “çok sayıda hata beklediğini” ve uygulamaların yararlı olmadıkları takdirde kapatılabileceğini söyledi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler