Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Fiat Egea Limited Satışa Çıktı! Fiyatı Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde en çok satan otomobiller arasında yer alan Fiat Egea, şu sıralar sürpriz bir haberle gündemde. Zira yeni açıklamalara göre Fiat, söz konusu seri için özel bir versiyon duyurusu yaptı. Fiat Egea Limited olarak duyurulan özel versiyon, adından da anlaşılacağı gibi sınırlı sayıda satışa sunulacak.

Bir hayli dikkat çeken tasarım dokunuşlarına da sahip olan bu özel versiyon neler sunuyormuş bakalım.

Fiat Egea Limited Özellikleri ve Tasarım Ayrıntıları

Yeni serinin iç kısmına baktığımız zaman, baştan aşağı özel bir tasarım yapısı görüyoruz. Ön konsol kısmında, kapı yanlarında ve koltuk kenarlarında deri kaplamalar var. Burada kapı yanlarında Limited ifadelerinin dikkat çektiğini de ekleyelim.

Dış kısma baktığımız zaman yine özel versiyon için belli başlı değişikliklerin öne çıkarıldığını görmekteyiz. İçerdeki deri rengine atıfta bulunan yeni bronz alaşım jantlar da bir hayli dikkat çekici. Diğer yandan aracın tamamen siyah renk seçeneğine sahip olduğunu da eklemek lazım.

Fiat Egea Limited 4 Fiat Egea Limited 5 Fiat Egea Limited 6 Fiat Egea Limited 7 Fiat Egea Limited

Aracın bu özel versiyonunda ek olarak 10 inçlik bilgi eğlence ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto, yorgunluk uyarı sistemi, akıllı hız asistanı, Full LED farlar, şerit takip asistanı gibi özellikler de dahil edilmiş.

Daha çok tasarımsal anlamda sunmuş olduğu değişikliklerle öne çıkan serinin, fiyatlarına geçelim. 3 farklı versiyon ile karşımıza çıkan modelin fiyatlarını da hemen aşağı ekliyor olacağız.

Fiat Egea Limited Fiyatı

  • 1.5 T4 Hibrit 130 beygir AT  – 1.284.900 TL
  • 1.6 Mjet 130 beygir DCT dizel – 1.172.900 TL
  • 1.4 Fire 95 byegir Manuel – 879.900 TL

Fiat Egea Limited modeli için açıklanan fiyatlar bu şekilde. Araçların stok durumları konusunda net bir bilgi olmadığını da eklemiş olalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler