Perşembe, Nisan 25, 2024

Forza Street Mobil için Çıkış Tarihi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Forza serisi, Microsoft’un en çok dikkat çeken oyunları arasında yer alıyor. Özellikle grafik başarısıyla dikkat çeken serinin şimdi ise Forza Street ile mobil dünyada yerini aldığını göreceğiz.

Forza evrenini mobil dünyaya taşıyacak olan oyunun ne zaman çıkış yapacağı ve platform desteğinin nasıl olacağı konusunda da detaylar ortaya çıkmış oldu. Çapraz platform desteğine de sahip olacak olan oyun için Windows 10 kullanıcılarına da sürpriz bir haber var.

Forza Street mobile geliyor

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre oyunun çıkış tarihi 5 Mayıs olacak. 5 Mayıs tarihinde hem iOS için hem de Android için yayın yapılacak. Sadece mobil dünyada yer almayacak olan oyun Microsoft Store üzerinden de indirilebilir olacak ve Windows 10 bilgisayarlarda da kullanılabilir olarak sunulacak.

Forza Street

Hem masaüstü hem de mobil üzerinden oynanabilecek olan serinin 1 aylık bir süre için güzel bir hediyesi de bulunuyor. Forza Street oyununu ilk 1 ay içerisinde indiren oyuncuların 2017 Ford GT aracına bedelsiz olarak almaları sağlanacak.

Ayrıca bir miktar da oyun içi paranın verileceğini ekleyelim. Bu da dediğimiz gibi sadece oyunu ilk ay içerisinde indiren oyuncular için geçerli olacak. Sonrası için herhangi bir hediye olmayacağı açıklandı. Şu an için oyunun Android üzerinden ön kayıtlarının da başlamış olduğunu belirtelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler