Cuma, Mart 29, 2024

Galaxy S10 Serisi Şimdi Daha Güçlü

Paylaş

silkroad gaminggentr

2019 Yılında akıllı telefon piyasasına giriş yapan Galaxy S10 Serisi yeni güncelleme ile çok daha güçlü. Galaxy S Serisi bilindiği üzere Samsung’un Premium cihazlarının yer aldığı serilerden biri. Samsung , Galaxy S Serisi ile birlikte ekran içi kamera , ters şarj , HDR10+ Ekran teknolojileri gibi yeni teknolojilerini Galaxy S Serisi üzerinde kullanmıştı.

güncelleme son

 

Galaxy S10 Serisi için 1 Temmuz tarihli güncelleme yayınlandı. Global olarak 1 Temmuz‘dan itibaren indirilebilen güncelleme, Türkiye için bugün itibariyle indirilebilir durumda. Yeni gelen güncelleme neler içeriyor ? Gelin bir yakından bakalım

Güncelleme 385,72 MB boyutunda olup güvenlik yamaları ve bir çok değişikliği içinde barındırıyor. Güncellemenin en dikkat çekici kısmı ise kamera performansının iyileştirilmiş olması oluyor. Güncelleme sadece kamera iyileştirmesi içermiyor. Kamera dışında  Wifi ve Bluetooth bağlantılarının daha da stabil olmasını sağlamakta. Eğer sizde Galaxy S10 Serisi bir cihaz kullanıyorsanız bu güncellemeyi edinmek için cihazınızı kontrol etmeyi unutmayın. 

 

 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler