Cuma, Nisan 26, 2024

Gamescom 2020 etkinliğinin tarihi açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nisan ayında iptal edildiği duyurulan Gamescom 2020 etkinliğinin haberini sizlere duyurmuştuk. Fakat açıklanan yeni bilgilere göre Gamescom 2020 dijital olarak gerçekleştirilecek. Dijital olarak gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, 27 Ağustos ve 30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

gamescom 2020

Gamescom 2020’de neler olacak ?

Gamescom 2020‘nin dijital olması sebebi ile etkinlikte nelerin olacağını merak ediyorsanız kısaca açıklayalım. Bu etkinlik Geoff Keighley‘in yapacağı canlı yayın ile başlayacak.

Daha sonra oyun şirketlerinin etkinlikleri ve promosyonları, Gamescom 2020 izeyicileri ile paylaşılacak. Programı izlemek isteyenler ise espor, cosplay, indie oyunlar ve ürünler gibi  çeşitli oyun dünyasına ait alanları görme şansına sahip olacaklar.

gamescom 2020

Üç gün sürecek olan bu etkinlik, içerisinde ödül töreninin de bulunacağı Best of Show ile kapanış yapacak. Geçtiğimiz yıl etkinliğe fiziksel olarak 373.000‘den fazla kişi katılırken, etkinliği dijital olarak izleyen kişi sayısı ise 500.000‘i aşmıştı. Etkinliğin bu yıl yalnızca dijital olarak gerçekleşeceğini ele alırsak, etkinliği izleyenlerin sayısının çok daha fazla olacağını söyleyebiliriz.

Oluşan tüm olumsuzluklara rağmen Gamescom 2020‘nin dijital olarak gerçekleştirilecek olması güzel bir haber. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler