Cuma, Nisan 26, 2024

Gençlerin Spor Otomobili Volkswagen Scirocco Elektrikli Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Alman devi Volkswagen aldığı karar ile Scirocco‘nun artık üretimden kaldırılacağı ve tek kapı konseptinde bu modelin yer almayacağı konusunda yer alan iddialar bir dönem ortalığı karıştırmıştı. Ancak elde edilen bilgilere göre VW marka sorumlusu yeni bir elektrikli modelin işaretini verdi.

Tek Kapılı ve Elektrikli Scirocco Gelecek

Genellikle spor yapısı ile birlikte gençlerin çok sevdiği Volkswagen Scirocco artık şekil değiştirecek. İlk açıklama ekibin Ar-Ge departman başkanı olan Frank Welsch tarafından yapıldı. Sonrasında ise geçtiğimiz Mayıs ayında araç için yeni bir yol aranıyordu. Ardından “Scirocco da Beetle da sınıflarına göre özgü karakterleri bulunan nadir araçlar arasında yer alıyor. Fakat bazen araçların bu denli olması bile satışa sunulacağı anlamına gelmiyor.” açıklamasından sonra “aha kesin üretimden kalkacak” gibi pek çok açıklamalar gündeme gelmişti.

volkswagen scirocco 2017

Yeni açıklamada ise “İki kapılı spor Coupe modelin için sadece Scirocco modeli kullanılabilir. Şu aşamada aracın yeni tasarımında değişikliklerin olup olmayacağı kesin değil. Fakat şimdiden yeni modelin elektrikli olacağını söyleyebiliriz.” diyen Welsch içimizi rahatlattı.

Tamamen elektrikli olarak piyasaya sürülmesi beklenen yeni Volkswagen Scirocco‘nun 300 beygir gücünde olacağı şimdilik gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bakalım yeni çıkacak olan spor Scirocco’nun detaylarını yakın zaman içerisinde daha net görebileceğiz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler