Perşembe, Nisan 25, 2024

Gigabyte X470 AORUS Anakart Modelleri Amerika’da Listelenmeye Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gigabyte X470 AORUS anakart serileri ilk olarak Amerika’da, ardından Avustralya’da listelenmeye başladı. Oyun serisinin vazgeçilmez modelleri arasına girmeye hazırlanan Gigabyte X470 AORUS modelinin aynı zamanda piyasa satış fiyatı da belli oldu.

3 Farklı Anakart Modeli Geliyor

Gigabyte çok yakında dünya genelinde X470 AORUS anakartlarını üç farklı model olarak piyasaya sürecek. Şuanda bu seri içerisinde AORUS Gaming 7 – Gaming 5 ve Gaming Ultra modelleri yer alırken, CES 2018’de Gaming 7 modeli zaten kendisini belli etmişti.

Bu anakartların yurt dışı satış fiyatlarının ortalama 290 dolardan satılacağı belirtiliyor. Daha uygun fiyatlı olan modeli Gaming 5 ise 220 dolar civarına tekabül ediyor. Serinin en giriş modeli olan Gaming Ultra modeli ise 170 dolardan satılacağı konuşuluyor.

gigabyte x470 aorus

NDA 15 Nisan’da Bitiyor

Şuanda dünya genelinde yeni Coffee Lake-S anakartların içerikleri, performans testleri ve sonuçlarının yayınlanması yasak. Bu yasak da 15 Nisan tarihinde kalkmış olacak. Aşağıdaki ekran görüntüsünde ise Avustralyalı bir perakende firması anakartları sitesine çoktan eklemiş ve NDA’nın kalkmasını bekliyor.

Gigabyte bu zamana kadar hiçbir anakart modelinin reklamını yapmadığı halde, CES fuarında anakartlarını sergilemişti. O zamandan bu zamana eğer anakartlar üzerinde değişiklikler olmadıysa, muhtemel versiyonlar siparişe hazır.

Aşağıdaki görsel de anakartın sızdırılan bir görüntüsü

gigabyte x470 aorus 003

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler