Cuma, Nisan 26, 2024

Gigabyte Z270X Designare Anakartını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Anakart ve ekran kartlarının üreticisi olan Gigabyte Technology, yeni Z270X Designare anakartını duyurdu. Adından da anlaşılacağı üzere Designare anakart kullanıcıları tasarıma ve yaratıcılığa yönlendiriyor.

Yeni Gigabyte Z270X Anakart neler sunuyor ?

Yeni anakart serisi Intel 100 yonga setinde bir araya gelmiş. İlk kez Nvidia Quadro ekran kartı ile birlikte tanıtılan anakart, bizlere gerçek ortam ve optimize edilmiş veri yolları sunuyor.

Gigabyte 200 serisi ile birlikte ayırt edici bir gümüş renk bizleri karşılıyor hocalar. Aynı zamanda PCB tasarım ve arkasında bulunan benzersiz işaretler çok hoş görünüyor. Gigabyte Z270X Designare serisi Nvidia Quadro ekran kartları ve yüksek performanslı grafikler için onaylanmış ve optimize edilmiş. Böylece tasarımcıların kendilerini ekside hissedebileceği hiçbir boşluğu atlamamışlar.

gigabyte z270x designare anakart 002

Designare anakart yalnızca herhangi bir sanatçı için mükemmel bir tuval olmadığı gibi, aynı zamanda medyayı en yeni standartlar ile aktaran teknolojiye sahip. Aynı zamanda size büyük bir yenilikten daha bahsedeyim; İlk kez dahili USB 3.1 başlığı Z270X Designare anakartında kullanılmış. Bu nefes kesici değil, adeta bir devrim niteliğinde.

Gigabyte Z270X Designare Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler