Perşembe, Mayıs 9, 2024

Google Pixel 7’nin Fiyat Etiketi Amazon’da Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Google’ın yeni nesil amiral gemisi segmentindeki akıllı telefon ailesi Pixel 7‘yi tanıtması yalnızca bir hafta kaldı ve bir hafta kala akıllı telefon ile ilgili spekülasyonlar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Pixel 7 ailesi bir önceki nesil Pixel 6’nın ABD ve Avrupa pazarındaki taban fiyatını koruyacak. ABD, İspanya, İtalya, Almanya ve İngiltere’deki Amazon listelerinin internete sızan görüntülerinde ise fiyat etiketleri bariz bir şekilde görünüyor.

Google Pixel 7 Pro modeli 899 Amerikan Doları / 899 Euro ve 849 Sterlin’den başlayan fiyat etiketlerine sahip olacak.

Amazon’dan sızdırılan ekran görüntülerine baktığımız zaman her iki model için sevkiyat tarihi 13 Ekim olarak gözüküyor ve konu hakkındaki bir başka spekülasyonu doğruluyor. Neyse ki lansman tarihine çok az kaldı ve lansmanda akıllı telefonların tüm özellikleri bir yana bu iddiaların doğru olup olmayacağını da göreceğiz.

Pixel 7 modelinin Pixel 6 modeline kıyasla 8MP çözünürlüğe sahip bir özçekim kamerası yerine 11MP çözünürlüğe sahip bir kamera kullanmasını bekliyoruz. Arka taraftaki ana kamera sensörünün tıpkı batarya gibi önceki nesil ile aynı kalması bekleniyor fakat akıllı telefon ailesi gücünü şirketin yeni nesil yonga seti Tensor G2 yonga setinden alacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler