Perşembe, Nisan 25, 2024

Google’ın Arama Sayfasına Yenilikler Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

En çok kullanılan arama motoru Google, ana sayfasını değiştiriyor. Sade bir logo ve altında arama kutusu bulunan Google anasayfası kullanıcıya özel yenilikler getiriyor.

Yıllardır aynı şekilde düzenini ve şeklini koruyan Google, yenilikler getiriyor. Firma, arama yaptığınızda Facebook tarzında size özel seçilmiş siteleri getirecek bir arama motoru olmaya hazırlanıyor.

9to5Google‘ın haberine göre “Daha fazla” menüsünün altında Kişisel sekmesi bulunacak. Bu durum Gmail mesajlarına ait bağlantılara tıkladığınızda, o e-posta Gmail sayfası açılmadan görünecek. Bu durum Gmail sayfasının tamamen kalkacağını beraberinde getirmiyor. Tahminen bu yenilik önizleme şeklinde olacaktır.

yeni google

Eğer bir fotoğraf arıyorsanız, arama sonuçlarında fotoğrafı doğrudan açabiliyor veya Google Fotoğraflar‘da daha detaylı aramalar yapabiliyorsunuz. Yenilikler sadece bunlarla kalmayacaktır. Ancak şuan edindiğimiz bilgilere göre Google artık daha kullanışlı bir arama motoru olacak.

Özetleyecek olursak Google artık daha kullanışlı ve kişiye özel seçenekler sunan bir arama motoru olacak. Bu değişikliğin çok kapsamlı ve güzel bir değişiklik olacağı kesin lakin Google’ın planları tam olarak belli değil. Umarız çok karmaşık ve kalabalık bir hale gelmez.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler