Cuma, Nisan 26, 2024

GTA 5, Online oyunculara $500.000 hediye ediyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çıktığı 2013 yılından itibaren oyun dünyasına damga vuran GTA 5 ile karşınızdayız. Eğer oyuna yeni başladıysanız ve paraya ihtiyacınız varsa GTA 5 Online oyunculara $500.000 dağıtacak.

$500.000’i nasıl kazanabilirim ?

Efsane oyun GTA 5 kolay kolay gündemden düşmüyor. GTA 5 öyle bir oyunki, bir dönem “Abi GTA 5 kaldırır mı ?” diyerek bilgisayarların performans testini gerçekleştirmiş oluyorduk. Durum böyle olunca GTA 5 Online büyük bir ilgiye maruz kalıyor.

gta online.

Rockstar Games ise yıllardır oyunculara kampanyalar yapmaya devam ediyor. Eğer GTA 5 Online‘a yeni başladıysanız, verilecek olan bu para gelişmeniz için yeterli olabilir.

$500.000‘i nasıl kazanacağınızı merak ediyorsanız, tek yapmanız gereken Mayıs ayı içerisinde oyuna girerek zaman geçirmek. Bunu yaptıktan sonra ise paranız bir hafta içerisinde oyunda bulunan Maze Bank hesabınıza eklenmiş olacak.

gta online

Rockstar Games yalnızca bunu yapmakla yetinmiyor. Mayıs ayında oyunun içinde etkinliklerden alınan puanlar ve hediyeler de arttırıldı.

Daha detaylı bilgi almak isterseniz buradan Rockstar Games‘in internet sitesine gidebilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler