Cuma, Mart 29, 2024

Hitman PC, PS4 ve Xbox Üzerinde Ücretsiz Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Zamanın en bilinen suikastçi oyunlarından birisi olan Hitman, tüm platformlarda ücretsiz oldu.

Gizliliği esas alan Hitman, tüm platformlarda kısa süreliğine ücretsiz oldu. 2016 yılında piyasaya çıkan Hitman, kısa süreliğine tüm platformlarda ücretsiz oldu. Gelin hepbirlikte oyunu inceleyelim.

Hitman, daha önceki oyunlarına nazaran, 2016’da bambaşka bir şekilde karşımıza çıkmıştı. Tek bir oyun yerine bölüm bölüm parçalanan Hitman, Episode 1, Episode 2 gibi birçok bölüm ile piyasaya sürülmüştü.

 Gizlilik ve aksiyonu içerisinde barındıran Hitman kullanıcılara ücretsiz olarak sunuldu. Twitter üzerinden haberi paylaşan Hitman geliştiricileri, oyunu 31 Temmuz’a kadar ücretsiz olarak edinebileceğinizi belirtti. Oyunun SummerPack‘ini kısa bir süre için ücretsiz getiren Hitman, 31 Temmuz’dan önce indirenlere ise oyunu kalıcı olarak hediye ediyor.

Hitman Summer Pack, oyunu denemeniz için biçilmiş kaftan. Yaklaşık 6-7 saat oynayış sunan Summer Pack sizi oyuna ısındıracak ve oyunun tüm bölümlerini almanıza sebep olacak. 

Hitman’i şuanda PC, PS4 ve Xbox üzerinden ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Son tarih 31 Temmuz. Kaçırmayın.

Hitman’i PC için buradan indirebilirsiniz!

Hitman’i PS4 için buradan indirebilirsiniz!

Hitman’i XBOX için buradan indirebilirsiniz!

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler