Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Huawei, Çerçevesiz Honor Magic 2’yi Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei‘nin alt markası olan Honor‘un yeni modeli geliyor. İlk kez IFA 2018 fuarında gösterilen Honor Magic 2, çerçevesiz ekrana ve kaydırmalı kameraya sahip olacak.

Honor, Magic 2 adını çerçevesiz ekranlı telefonunu ilk kez IFA 2018’de kullanıcılara gösterdi. Honor Magic 2‘de büyük bir güncelleme yaptı. Honor Magic 2’de  ön kamera kurulumunu saklayan ve telefonun karşıdan bakıldığında tamamen çerçevesiz ekran olarak görülmesini sağlayan “Magic Slide” özelliği kullanılmış.

Bu Özellik İlk Oppo Find X’te Görüldü

IFA 2018 fuarında gösterilen Honor Magic 2, Oppo Find X’e benzerliği gözlerden kaçmıyor. Honor Magix 2’de kullanılan kızaklı mekanizmayı bu yıl başında Oppo Find X‘te görmüştük. Bu kızaklı mekanizma herhangi bir motora bağlı değil yani manuel olarak açıp kapatıyorsunuz.

Huawei Honor Magic 2yu duyurdu102869 1

Cihazın Teknik Özellikleri Belli mi?

Honor Magic 2 cihazının teknik özellikleri belli değil. Ancak Magic 2 gücünü, Huawei’nin gelecek günlerde IFA 2018 fuarında tanıtacağı Kirin 980 işlemcisinden alacağı tahminlerin arasında. Magic 2, 6,4 inç Full HD+ OLED bir ekrana sahip olacak olan cihaz, büyük bir ihtimalle Android 8.1 işletim sistemine sahip olacak. Ek olarak Magic 2’nin 40 Watt’lık yeni hızlı şarj sistemiyle geleceğini açıklandı.

Honor’un başkanı George Zhao’ya göre Honor Magic 2, en az iki ay içinde satışa sunulmuş olacak. Xiaomi, ekim ayında Mi Mix 3’ü tanıtmaya hazırlandığını açıkladı. Yani bu duruma göre Honor’un elini biraz daha çabuk tutması gerek. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler