Perşembe, Nisan 25, 2024

Iğdır’a Düşen Cismin “UFO mu acaba ?” Söylentileri Sonunda Netleşti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde Iğdır’da bir tarlaya düşerek büyük paniğe neden olan bilinmeyen cisim ile ilgili UFO yorumları pek çok kez yapıldı. Özellikle tarlaya düştükten sonra ortalık epey karıştığı gibi, insanlar galeyana gelerek farklı farklı yorumlar yapmaya başladılar. Ancak Iğdır’da tarlaya düşen cismin UFO olmadığı belirlendi.

Tarlaya Düşen Cisim Neydi ?

Sosyal Medya üzerinde binlerce kez tweet ve paylaşımlar yapılırken, Iğdır’ın Tuzluca ilçesine bağlı olan Küçükova ve Söğütlü köylerine düşen yabancı cisimlerin araştırmalar sonucunda UFO olmadığı anlaşıldı. Toplamda 48 kilogram ağırlığa sahip ve 74 metre çapı bulunan bu cisimlerin iki yıl öncesine kadar Çin’e parçaları düşen Rus uzay aracına ait olabileceği üzerine durulmuştu.

ufo-igdir
Köy sakinleri ve Iğdır TV tarafından yayınlanan haberlere göre sabah 08:15 sularında köy sakinleri büyük bir ateş topu gördüklerini ve hızlıca tarlaya düştüğünü söyledi. Bunun üzerine köylüler toplanıp düşen cismin yanına gittiklerinde hemen “UFO”  yorumları yapılmaya başlandı. Toplamda 3 farklı cisim düştüğü için Kazakistan üzerinden fırlatılan bir uydunun parçaları olduğu açıklandı.

ufo-igdir-2
Parçaların Iğdır’a düşmesinin nedeni ile uydunun fırlatıldıktan kısa bir süre sonra havada infilak edip parçalarının sağa ve sola yayılmasından kaynaklanıyor. Şuan için parçalar sadece Iğdır’a düştüğü konularında bilgilendirmeler yapıldı. Ancak ilerleyen günlerde farklı il ve ilçelerden de haberler gelebilir.

igdir-ufo

 

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler