Pazar, Nisan 28, 2024

Instagram Çift Profil Fotoğrafı Özelliği Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram, çok kısa bir süre önce yeni güncelleme paketini duyurdu. Daha önce sessiz mod ile uygulamaya nasıl bir artı kazandırıldığından söz etmiştik. Şimdi sıra geldi bu güncelleme paketi içerisinde yer alan Instagram çift profil fotoğrafı özelliği için detayları paylaşmaya.

Aslında yeni özelliğin neler sunacağı doğrudan adında gizli ama biz yine de tam olarak ne planlandığını ele alalım. Sosyal medya devinin bunun için yayınlamış olduğu bir de video bulunuyor. Bu videoyu da paylaşırız.

Instagram Çift Profil Fotoğrafı Dönemi Başladı

Takip edenler bilecektir Instagram kısa süre önce profil fotoğraflarında avatar kullanımını başlatmıştı. Meta çatı şirketinin yeniliklerinden biri olan avatar kullanımı, kısa süre içerisinde yaygınlaştı. Zaten benzer uygulamalarda da avatar kullanımı için adımlar atıldığını görmüştük.

Bu yeni gelen güncelleme ise kullanıcıların profillerinde hem avatar hem de standart profil fotoğrafı kullanmalarını sağlayacak. Yani iki fotoğrafı aynı anda kullanabileceksiniz. Avatar ile standart profil fotoğrafı arasında geçiş yapmak için ise tek bir hareket yeterli olacak.

Instagram çift profil fotoğrafı özelliği

Profil fotoğrafı kısmını kaydırarak avatar ile standart fotoğraf arasında geçiş yapabileceksiniz. Instagram’ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı videoda da kullanımı net olarak görebilirsiniz.

O videoyu da hemen yukarı ekliyorum. Bu arada Instagram yeni özellik için güncellemelere başladı. Kısa süre içerisinde tüm kullanıcılara bu özellik ulaşmış olur.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler