Cuma, Mart 29, 2024

Instagram DM Yerini Facebook Messenger’a Bırakıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Facebook sahibi olduğu şirketlerin; Instagram, Messenger ve WhatsApp Messenger’ın tek bir aplikasyon üzerinden yürütülmesini istiyor. Yani Instagram’da gerçekleştirdiğiniz bir konuşmayı daha sonrasında Facebook Messenger’da devam ettirebilirsiniz.

Nihayet o beklenen güne yaklaşıyoruz ve şirket Facebook Messenger entegrasyonunu tamamlamaya doğru yaklaşıyor. Bugün ise bu entegrasyon belirli bir pilot kitle üzerinde çalışmaya başladı.

Çok sayıda Instagram kullanıcısı, bugün Instagram’a ve ardından Direkt mesaj kutularına girmek istediklerinde şirket tarafından gönderilen bir pop-up ekranı ile karşılaştırlar. Bu pop-up ekranı Messenger Entegrasyonu hakkında detaylı bilgi veriyor.

instagram messenger 2 1 710x1536 1
Instagram DM Yerini Facebook Messenger'a Bırakıyor 2

Sayfa, renkli sohbetler, emojilerle yanıt verme, yanıtlamak için hızlıca kaydırma ve Facebook arkadaşlarıyla sohbet etme gibi Messenger entegrasyonunun avantajlarını tanıtır. Kabul ettiğinizde, ekranın üst kısmındaki Instagram DM simgesinin yerini Messenger simgesi alır, ancak Instagram’daki kullanıcılar hala Facebook arkadaşlarına mesaj gönderemiyor.

Facebook aynı zamanda Messenger ve WhatsApp’ı entegre etmeye çalışıyor ve bunun WhatsApp’ta da gösterildiğine dair bazı kanıtlar var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler