Perşembe, Nisan 25, 2024

Instagram Hikayeleri Görenleri Göstermiyor – Sorun Ne?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram, bugün saat 22:00’dan sonra bazı sorunlarla gündeme gelmeye başladı. Önce uygulamaya giriş sırasında sorunlar yaşandığı söylendi ve hemen sonrasında ise hikaye gösterimlerinde bir sıkıntı olduğu ortaya çıktı.

Kullanıcılar hikayelerine girdikleri zaman, hikayeye bakan diğer kullanıcıları göremediklerini söylemeye başladı. Küresel olarak tüm kullanıcıları etkilediği düşünülen sorun için “#InstagramDown” etiketleri de açıldı. Sosyal medyada olay haline gelen konu için ilginç iddialar da ortaya atıldı.

Peki, işin asıl ne? İddialar neler ve en önemlisi de #InstagramDown etiketinin açılmasına neden olan sorun çözüme kavuştu mu?

Instagram Hikayeler bölümü sorunu düzeldi!

İlk etapta bir güncelleme yayınlandığı ve artık Instagram’ın hikayelere bakan kişileri göstermeyeceği iddiası gündeme geldi. Sosyal medyada bu şekilde paylaşımlar yaygınlaştı.

Fakat Facebook ya da Instagram yetkilileri ne yeni bir güncelleme olduğu doğruladı ne de yeni bir güncelleme geldi.

Instagram Hikayeler

Muhtemelen uygulamanın sunucularında sorunlar yaşandı. Bu nedenle hikayeler kısmında görüntüleme hataları alındı.

Zaten 23:30 – 23:40 gibi bu sorun çözüldü. Daha doğrusu yine sosyal medya üzerinden sorunun çözüldüğü paylaşımları gelmeye başladı. Siz de hala böyle bir sıkıntı varsa, biraz daha bekleyin ve uygulamadan çıkış yapıp yeniden giriş yapmayı deneyin. Bunun bir kullanıcı hatası değil de uygulama hatası olduğunu da hatırlatmak isterim. Sizin elinizde olan bir durum değil anlayacağınız. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler