Cumartesi, Nisan 20, 2024

Instagram Mesaj Platformu Uygulama Oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sürekli olarak kendini geliştiren sıklıkla güncelleme alan sosyal platform Instagram, yeni bir güncellemeye hazırlanıyor. Daha önce Facebook’ta deneyimlediğimiz sistem Instagram Direkt Mesajlar içinde başlıyor. Aynı Facebook Messanger gibi Instagram mesajları da artık ayrı bir uygulama üzerinden yönetilecek. 

instagram direct screenshot

Direkt uygulaması Android cihazlarda kullanılabilir, iOS cihazlara ise yakın zamanda gelmesi bekleniyor.

Facebook bünyesine katıldıktan sonra büyük sıçramalar ile kendisine değer katan Instagram’ın bu sefer ki güncellemesi ne kadar beğenilecek bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Aylık aktif kullanıcı sayısı 600 milyon olan platform Direkt uygulamasını iOS ve Android marketlere sunmaya hazırlanıyor. İlk olarak 6 pilot ülkede başlayacak olan bu uygulama geri dönüşlere göre tüm dünyaya yayılacak. Pilot ülkeler ise şunlar; Türkiye, Şili, İsrail, İtalya, Portekiz ve Uruguay.

Facebook Messenger uygulamasını ilk çıktığı günden beri sevemedim, boşuna telefonu yorduğunu ve ekstra sayfa için beni beklettiğini düşündüm. Hatta sırf bu yüzden mesajlaşma için uzun süredir Facebook’u tercih etmiyorum. Instagram için gelen uygulama ne kadar başarılı olur bilinmez ama ben önyargılı olduğumu belirtebilirim. 

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler