Çarşamba, Nisan 24, 2024

Instagram Remix Özelliğini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler fotoğraf & video paylaşım platformu Instagram üye sayısını hızla arttırırken bünyesine yeni özellikler katmaya devam ediyor. Son tanıtılan özellik olan Remix kafaları epey yakacak gibi gözüküyor. Fotoğraf ve resimleri arka arkaya birleştirip yayınlayabileceğiniz bu özellik sadece hikayelerde geçerli değil.

instagram

Hikayeler özelliği duyurulduktan sonra büyük darbe alan Snapchat bu hamleden sonra ne yapacak merak ediyorum. Direkt mesaj ile size gönderilmiş fotoğrafın altındaki butona tıklayarak sizde fotoğrafa cevap verebiliyorsunuz. Ayrıca cevap verdikten sonra size gönderilen orjinal fotoğraf mesajlarınıza kaydediliyor ve bu fotoğraf üzerinde boyut değiştirme, simge ekleme gibi değişiklikler yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda hikayenize arkadaşlarınızın göndermiş olduğu fotoğrafları ve kendi ekleyeceklerinizi hızlı bir döngü halinde görülecek şekilde hikayenizde paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca bu döngüyü tek sefer izlenmeye de ayarlamak mümkün. 

Instagram yakın zaman önce hikayelere yeni efekt olarak yakınlaştırmalı video seçeneği eklemişti. Bundan önce de yaptığınız canlı yayına arkadaşlarınızı katabildiğiniz özellik tanıtılmıştı. Diyeceğim o ki dev sosyal ağ kendini geliştirmeye ve kullanıcıları çekmeye hızla devam ediyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler