Cuma, Mart 29, 2024

Instagram, Web Sitesini Güncelledi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüzün en popüler sosyal paylaşım platformu Instagram, son bir yılda uygulamayı ve web sitesini daha kullanışlı hale getirmek için bir dizi yenilikler üzerinde çalışıyor ve başarılı bulduklarını kullanıcılar için yayınlıyor. Web sitesi üzerindeki kullanıcı deneyimi arttırmak isteyen şirket, geçtiğimiz dönemlerde Mesajlar sekmesini web sitesi kısmında aktif hale getirmişti.

Masaüstüne gelen Instagram Direkt Mesajları sayesinde şirket hesaplarını kontrol eden editörler nihayet rahat bir nefes almaya başladı. Bugün ise instagram.com’a gelen güncelleme ile sitenin değişmeye başladığını görüyoruz. Şirket web sitesinde gezinmeyi kolaylaştırmak adına açılan menüleri sitede kullanmaya başladı.

instagram web@2x
Instagram, Web Sitesini Güncelledi 2

Artık instagram.com‘a giriş yapıp, sağ üst köşede yer alan profil resminize tıkladığınız zaman sizi profil sayfanıza yönlendirmek yerine bir dropdown (açılır menü) gözükerek sizlere bazı seçenekler sunuyor. Böylelikle çoklu hesaplar arasında geçiş yapmak isteyen kullanıcılar anında “Çıkış Yap” diyerek hesaptan çıkış yapabilir ya da Kaydettikleri paylaşıma daha hızlı ulaşabilir.

Ayrıca Ayarlar sekmesininde menüye eklenmesi, güvenlik sorunları ile karşı karşıya kalan kullanıcılar için daha hızlı bir yol olmuş. Şifresini değiştirmek isteyen kullanıcılar artık oyalanmadan direkt Ayarlar sayfasına geçiş yapabilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler