Cumartesi, Nisan 20, 2024

Instagram, Yeni Akış Seçeneklerini Kullanıma Sundu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günlük hayatımızda hepimiz zamanımızın büyük bir çoğunluğunu sosyal medya platformuna ayırıyoruz ve bazılarımız algoritma tarafından karşımıza gösterilen paylaşımlardan nefret edebiliyor ve bugün bu bazılarımız için çok önemli bir özellik Meta’ya ait sosyal medya platformu Instagram tarafından kullanıma sunuldu.

Instagram’ın en son sürümü ile kullanıma sunulan Kronolojik Akış/Sıralama sayesinde akışınızda sadece takip ettiklerinizin paylaşımlarını değil artık favori hesaplarınızın paylaşımlarını da rahatça görebileceksiniz. Bu iki seçenek arasında değişim yapmanız için Instagram logosuna dokunmak ve açılan menüde istediğiniz seçimi yapmak.

ig new feed
Instagram, Yeni Akış Seçeneklerini Kullanıma Sundu! 2

Favoriler listesine şu anda maksimum 50 kişiyi ekleyebilirsiniz ve akış seçeneklerinde Favoriler’i seçtiğinizde yalnızca bu listede bulunan kişilerin paylaşımlarını görürsünüz. Buna ek olarak Favorilerim listesindeki kişiler bir paylaşım yaptığında normal akışta en üst sırada görünürler.

Yeni özelliğin en kötü yanı akış seçeneğini varsayılan olarak değiştiremiyor olmanız, yani uygulamaya her girişinizde favori kişilerinizi görmek istiyorsanız logoya dokunarak Favoriler seçeneğini seçmeniz gerekecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler