Cumartesi, Nisan 27, 2024

Instagram’a NFT’ler Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

South by Southwest’te konuşma yapan Meta CEO’su Mark Zuckerberg, yakın zaman içerisinde Instagram’a NFT desteğinin geleceğini resmi olarak duyurdu. Engadget tarafından bildirilenlere göre Mark Zuckerberg, SXSW’de blok zinciri teknolojisinin kolaylaştırdığı koleksiyonların yakın gelecekte Instagram’a geleceğini resmi olarak doğruladı fakat şirketin bu teknoloji ile tam olarak neyi planladığı açıklanmadı.

Zuckerberg, mevzubahis yaptığı konuşmada: “Bugün tam olarak ne olacağını açıklamaya hazır değilim, önümüzdeki birkaç ay içerisinde Instagram’a sahip olduğunuz bazı NFT’leri yükleme özelliği gelecek.” dedi.

instagram nft mark zuckerberg
Instagram'a NFT'ler Geliyor! 2

Büyük ihtimalle gelecek güncelleme ile sahip olduğunuz NFT’leri özel bir görünümde profil resmi yapmanıza imkan tanıyacaklar – tıpkı Twitter’da olduğu gibi –

Instagram Yöneticilerinden Adam Mosseri’nin geçtiğimiz sene “aktif olarak NFT’leri araştırıyoruz” sözünden sonra, çatı şirket Facebook kendisi de dahil olmak üzere sahip olduğu bir çok markayı Meta adındaki yeni bir çata şirkette topladı ve Metaverse’ü resmi olarak tanıttı.

Yakın gelecek NFT dünyası günlük hayatımızın içerisine Meta sayesinde nasıl giriş yapacak, şaşkınlıklarla izliyor olacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler