Cumartesi, Nisan 27, 2024

Instagram’a “Taslak Olarak Kaydet” Özelliği Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hatırlayacak olursanız geçtiğimiz haftalarda Instagram, Snapchat’in Stories özelliğini kopyalayarak adeta bir savaş başlatmıştı. Şimdi de Instagramtaslak olarak kaydet” özelliğini devreye almaya hazırlanıyor. Peki Instagram‘daki taslak özelliği ne işe yarıyor ?

Nedir Bu Taslak Özelliği ?

Mark Zuckerberg yönetimindeki Facebook ve Instagram şu sıralar büyük değişikliklere sahne oluyor. Özellikle Snapchat‘i satın almak istediklerinde geri çevrildikten sonra “biz de onları bitiririz” mantığında hareket etmeye başladılar. Yapılan Stories değişikliğinden sonra şimdi de “Taslak olarak kaydet” özelliği kullanıcılar ile buluşacak.

Yeni taslak özelliği Instagram‘da kullanıcılar fotoğraf eklemeden önce yaşadıkları kararsızlıkları ortadan kaldırabilmek için ilk önce “taslağa kaydedip” sonradan isterlerse tekrar paylaşabilecekleri bir özellik olarak gelecek. Şuan için bazı kullanıcılarda test olarak açılan bu özellik, ilerleyen günlerde tüm kullanıcıların hizmetine sunulacak. Eğer beklenen verim alınırsa, Facebook üzerinde de aynı özellik ile karşılaşabiliriz.

instagram-taslak-olarak-kaydet.jpg

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler