Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Instagram’da NFT Satışı Yapabileceksiniz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Facebook’a ait sosyal medya platformlarından Instagram, son zamanlarda bir dizi yeni özellikleri platforma tek tek ve bölge bölge şeklinde getirmeye devam ediyor. Hikayeler tarafında yapılan iyileştirmeler, Instagram Shop, Koleksiyonlar ve saymadığımız diğer özelliklerin yanı sıra şirket yakın zamanda platformda normal ürünlerin yanında NFT satışı yapmanıza da olanak tanıyacak.

4fe863fae9d992095fd2f2cf92f0375651e27504
Instagram'da NFT Satışı Yapabileceksiniz! 2

Eğer takip ediyor ya da az çok ilgileniyorsanız blockchain (blok zinciri) teknolojisini biliyorsunuzdur ve bu teknolojisi sayesinde korunabilen dijital eserler (NFT’ler), zaman zaman oldukça büyük fiyatlardan satılabiliyorlar. İlk zamanlar yalnızca sayılı internet siteleri veya platformlar üzerinden gerçekleştirilen NFT satışları yakın zamanda Instagram’da da yer ediniyor olacak. 

Sosyal medya platformu Instagram, bu NFT satışına Collectibles ismiyle hitap ediliyor ve yeni özellik henüz resmi olarak açıklanmadı ancak bu özelliği ilk keşfeden kişi, daha önce yaptığı sızıntılarla hedefini tam 12’den vuran Alessandro Paluzzi. Paluzzi, geride bıraktığımız günlerde bu yeni özelliğin platformda nasıl görüneceğine dair kısa bir video paylaşmıştı.

Instagram Collectibles özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı ya da ülkemizde faaliyet gösterip göstermeyeceği henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler