Cuma, Nisan 26, 2024

İnstagram’da Son Görülme Nasıl Kapatılır?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde İnstagram’a gelen bir güncelleme ile kullanıcıların en son uygulamayı kullandıkları dakika diğer kullanıcılara bildiriliyordu. Bakalım o özellik nasıl devre dışı bırakılıyor.

Son günlerde önemli güncellemeler ile kullanıcılarına birçok özellik sunan İnstagram oldukça kullanışlı bir hale geldi. Hikaye özelliğinin ardından, hikayeleri profilde bekletme sayesinde binlerce kullanıcıların dikkatini üstüne çeken İnstagram yeni bir özellikle daha karşımızda.

Dönemin popüler uygulaması İnstagram bu özelliği ile birçok kullanıcıyı sevindirirken, bazı kullanıcıların ise beğenisini kazanamadı ve ” Ne gerek vardı? ” dedirtti. Kimine göre iyi kimine göre kötü olan bu özelliğin ise en merak edilen tarafı nasıl kapatıldığı.

Bazı kullanıcılar uygulamayı son kullandığı zamanı diğer takipçilerine bildirmek istemiyor ve özelliği devre dışı bırakmak istiyor. İnstagram’da kullanıcılarını düşünerek bu özelliği kapatmayı sunmuş. Bakalım İnstagram’da son görülme nasıl kapatılıyor.

İnstagram’da Son Görülme Nasıl Kapatılır?

Öncelikle İnstagram hesabımıza giriş yapıyoruz. Ardından profilimize geliyoruz. Profilimizde sağ üstteki üç nokta işaretine tıklayarak veya herhangi bir işletme profili kullanıyorsanız takip istatistiklerimizin altında bulunan dişli çark ikonuna tıklıyoruz. Ardından sayfayı aşağıya doğru kaydırıyoruz.

instagram songörülme

Ayarlar sekmesine geldikten sonra Hareket Durumunu Göster butonunu göreceksiniz. Bu kısımdan İnstagram son görülmenizi kolayca kapatıp açabilirsiniz. Sizce bu özellik ne kadar gerekli? Düşüncelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler