Cuma, Nisan 19, 2024

İstanbul Depremi Sonrası Türk Telekom Müşteri Kaybetti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü İstanbul’da gerçekleşen 5.8 şiddetindeki deprem sonrası haberleşme konusunda tüm Türkiye’de ciddi sıkıntılar yaşanmıştı. Depremden bir saat sonra hizmet vermeye başlayan Turkcell ve Vodafone başarılı bir şekilde iletişimi sağlamıştı. 

turk telekom vodafone ortakligi yazi

Türkiye’de faaliyet gösteren ve büyük bir alt yapıya sahip olan Türk Telekom ise 17 saat  sonra müşterilerine hizmet vermeye başlamıştı. Bugün operatör tarafında görev alan kişiler ile görüştüğümüzde Türk Telekom’un depremden sonra mobil tarafında hızla müşteri kaybettiğini belirttiler. Edindiğimiz bilgilere göre deprem sonrası mağduriyet yaşamış kullanıcıların etkisinin fazla olduğu söyleniyor.

Deprem sonrası kendisini müşterilerine affettirmek isteyen Türk Telekom, müşterilerine aylık 5 GB olmak üzere toplam iki ayda 10 GB cepten internet hediye edeceğini açıklamıştı.

Türk Telekom mobil tarafında 2019 yılının ilk çeyreği ve ikinci çeyreğinde numara taşıma ile müşteri kazanma konusunda rekor bir başarıya imza atmıştı. Sizce Türk Telekom müşteri kaybına devam edecek mi ? Siz hangi operatörü kullanıyorsunuz

 

Kaynak: Twitter Ümit Önal 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler