Cuma, Nisan 26, 2024

İşte Nokia 8’in Özellikleri Ve Fiyatı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

31 Temmuz’da tanıtımı gerçekleşecek olan Nokia 8‘in özellikleri ve fiyatı belli oldu. Nokia’nın çift kameralı yeni amiral gemisi Nokia 8’in Avrupa satış fiyatı belli oldu.

Geçtiğimiz Şubat ayında düzenlenen MWC 2017 Fuarı’nda yeni akıllı telefonları Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6’yı tanıtan Nokia yeni amiral gemisi Nokia 8 ile geliyor.  Microsoft’tan sonra HMD Global’a geçen ve Andoid işletim sistemi alarak daha performanslı hale dönmeye çalışan Nokia’nın yeni amiral gemisi Nokia 8’in hemen hemen tüm hatları belirli.

İddialara göre Nokia 8’in, Nokia’nın en güçlü telefonu olduğu söyleniyor. Cihazın fotoğrafı, özellikleri ve fiyatı yayınlandı. Bakalım cihazın fiyatı ve özellikleri nasıl ?

nokia 8 hakkinda yeni bir gorsel ortaya cikti 9512221

Snapdragon 835‘i bünyesinde barındıran ve bunu destekleyen Adreno 540 grafik işlemcisi yanında 6 GB RAM’i de getiriyor. 1440X2560 çözünürlüklerindeki 5.3 inçlik QHD ekran ile gelen Nokia 8, Zeiss imzalı çift kamerayıda kullanıcılarına sunuyor.

13 Megapiksellik Zeiss imzalı arka kamerasının yanında 12 Megapiksellik ön kamerasıda göz dolduruyor. 64 GB’lık dev hafıza ile gelen Nokia 8, IP68 Sertifikası ile suya ve toza dayanıklı. Ve tabiki Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi.

Çift kamerası ve diğer özellikleri cihazın biraz tuzlu olacağını gösteriyor. 31 Temmuz’da tanıtılacak olan Nokia 8’in satış fiyatı 589 Euro olarak belirlendi. Genel olarak cihaz gayet performanslı ve şık duruyor ancak ülkemizde ne kadar tercih edilir orası meçhul.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler