Cuma, Mart 29, 2024

Lenovo, ThinkPad X1 Carbon ve X1 Yoga’yı 2019 İçin Yeni Tasarımlarla Güncelledi

Paylaş

silkroad gaminggentr

2019 için ThinkPad X1 Carbon ve X1 Yoga dizüstü bilgisayarlarına ince ince ayarlamalar yapıyor. Windows dizüstü bilgisayarların son yıllarda önemli ölçüde geliştiğinin bir işareti olarak, Lenovo, her iki amiral gemisi ThinkPad dizüstü bilgisayarda da artımlı tasarım değişiklikleri yapacak. Dayanıklı kasası ve üst seviye donanımlı modelleri ile iş dünyasında sıkça kullanılan ThinkPad gelen yenilikler ile ayak uydurmaya çalışıyor.

Pil Ömrü Ve Ağırlığı Düzenlendi

ThinkPad X1 Carbon da bu yıl daha ince ve daha hafif olacak. 14 inçlik dizüstü bilgisayar 2,5 kilonun altında kalacak ve 14.95mm ince olacak ve Lenovo’ya göre “dünyanın en hafif ticari 14 inçlik dizüstü bilgisayarı” olacak. Ayrıca, en yeni 8. Nesil Intel Core işlemcileri, 16 GB RAM ve 2 TB PCIe SSD depolama alanını da alıyor.

07 X1 Carbon Hero Rear Facing Left

Lenovo, normal 1080p seçenekleri, 4K HDR modeli ve hatta pil ömründe yardımcı olması gereken yeni, düşük güçlü 1080p ekran dahil olmak üzere çeşitli ekran seçenekleri sunuyor. Lenovo, pil ömrünün 15 saate kadar olması gerektiğini söyledi (hangi ekranı seçtiğinize bağlı olarak). Bağlantı için iki adet USB 3.1 bağlantı noktası ve çift USB-C Thunderbolt bağlantı noktası da bulunuyor.

02 X1 Carbon Hero Front Facing JD

ThinkPad X1 Yoga 8. Nesil Intel Core işlemcilerle, 16 GB RAM’e ve 2 TB’a kadar PCIe SSD depolamayla güncelliyor. Tıpkı ThinkPad X1 Carbon gibi, 1080p paneller, WQHD versiyonu ve 4K HDR ekran dahil olmak üzere X1 Yoga için çeşitli ekranlar arasından seçim yapabileceksiniz.

Artık Karbon Fiber Kullanılmayacak

Yoga’nın alüminyum bir tasarıma taşınmasıyla X1 Carbon’dan daha önemli. Önceki modeller bir karbon fiber hibrit malzemeden yapılmış olsa da, bu yeni alüminyum şasi daha küçük ve aynı zamanda öncekinden daha ince ve daha hafiftir.

11 X1 Carbon Tour Left Profile

Fiyat

ThinkPad X1 Carbon hem de X1 Yoga Haziran ayında satışa sunulacak, X1 Carbon 1,709,99 ABD Doları ve X1 Yoga 1,929,99 ABD Doları fiyatıyla satışa sunulacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler