Çarşamba, Nisan 24, 2024

LG G5 kullanıcılarına Android 7.0 Nougat müjdesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji devi LG, G serisinin son modeli olan G5 için Android 7.0 Nougat dağıtımına başlıyor. Uzun süredir bekleyiş içerisinde olan LG G5 kullanıcıları çok yakında alacağı güncelleme ile yeni arayüze geçiş yapacaklar.

LG G5 Nougat 7.0 ne zaman gelecek ?

Uzun süreli bekleyişin ardından güncellemenin müjdesini veren LG ekibi, Kasım ayının sonu Aralık ayının başına kadar tüm LG G5 cihazlara Nougat 7.0 güncellemesini vermiş olacak. Biliyorsunuz ki yeni işletim sistemi Ağustos ayında duyurulmuş ve tüm dünya genelinde yayınlanmıştı. Fakat bu son sürümü güncelleme olarak veren firma sayısı sadece %0.3‘tü. Google’da bu konuya el atarak yaptığı açıklamaya göre Android sürümü çıktıktan sonra güncellemeyi vermeyen firmalara ceza kesileceği onayladı.

 

lg-g5-nougat-guncellemesi

Yeni güncelleme şuanda Güney Kore’de aktif olarak kullanılabiliyor. Şimdi ise global dağıtımlar başladı. Tahmini olarak bir kaç hafta içerisinde Türkiye’deki kullanıcılarında da son sürüm Android versiyonuna geçeceğini tahmin ediyorum.

Ayrıca güncellemenin boyutu tam 1.32 GB. Siz bu güncellemeyi indirirken hem Nougat 7.0 yükseltmesini yapacaksınız, hem de Kasım ayında yayınlanmış olan Android güvenlik yamasını da eklemiş olacaksınız.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler